Hello Winter pakket

75,00

Dit feestelijke kerstpakket, verpakt in een stijlvolle en stevige mand en gehuld in feestelijke folie, is een unieke combinatie van lekkernijen en verrassende cadeaus, perfect voor de koude wintermaanden. Of je nu kiest voor een gezellige avond met warme chocolademelk of samen terugblikt op het afgelopen jaar met een goed glas wijn, dit pakket biedt voor ieder wat wils.

Inhoud van het pakket:

Chocolade pinda’s: Knapperige pinda’s met een laagje romige chocolade, een heerlijk tussendoortje voor de feestdagen.

DIY chocolademelk: Maak je eigen warme chocolademelk met deze DIY-kit, ideaal om mee op te warmen tijdens koude winteravonden.

Rode wijn met de tekst “D’rank voor je inzet”: Een heerlijke rode wijn om te genieten. Liever geen alcohol? Deze wijn kan worden vervangen door een alcoholvrije drank.

Gnoom: Een sfeervolle kerstgnoom die direct zorgt voor een vleugje kerstsfeer in huis.

Chocolade spekken: Zachte, zoete spekken omhuld met chocolade, een onweerstaanbare traktatie voor zoetekauwen.

Aioli met de tekst “Doe mij maar Aioli”: Een smaakvolle dip die perfect past bij borrelhapjes, ideaal voor de feestdagen.

Nootjes: Een mix van heerlijke, hartige nootjes voor bij de borrel of als snack tussendoor.

Kerstjam cassis: Een rijke en volle jam met de smaak van cassis, perfect voor een feestelijk ontbijt of brunch.

Kerstthee: Geniet van de warme, kruidige smaken van de winter met deze speciale kerstthee.

Sneeuw amandelen met chocolade: Knapperige amandelen omhuld met romige chocolade, een luxe en smaakvolle verwennerij.

Aardbei-kerstjam: Een zoete en fruitige aardbeienjam, heerlijk op het kerstcroissantje of bij een dessert.

Mooie mok met winterse spreuk: perfect voor het genieten van een warme drank.

Kletspotje: Een leuke pot gevuld met vragen en gespreksonderwerpen, ideaal om samen terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar.

Dit kerstpakket biedt de perfecte mix van heerlijke smaken, sfeervolle cadeaus en gezelligheid, om samen van te genieten tijdens de feestdagen.

Categorieën: ,

Thuisbezorgen

  • Thuisbezorgen binnen de regio:  Benningbroek / Midwoud / Oostwoud / Opperdoes / Sijbekarspel / Hauwert / Zwaagdijk / Nibbixwoud /Wognum / Abbekerk / Blokker / Zwaag / Oosterblokker / Twisk. Dan zijn de bezorgkosten: € 3,95
  • Woont u niet in een van bovenstaande dorpen, maar wilt u toch dat we uw bestelling komen bezorgen? Dan zijn de bezorgkosten € 7,95.

Afhalen

  • Bestellingen kunnen ook gratis worden afgehaald aan de Ganker 7 in Benningbroek. Dit kan op afspraak. U kunt een dag en tijd aangeven in de notitie op de afreken pagina.